Sunday, May 15, 2011

I NEED BF lah . .

Salam...juz nk conteng-conteng belog nie...tibe-tibe terkeluar persoalan mengapa aku takde bf lagi...kenapa erk..aku ade ramai kawan laki but as a fren sahaja...aku takde bf weyh..nape erk..sekarang baru aku rase pentingnya ade bf..sebab pertama for sure untuk jaga kita dan tolong kita di time susah kan...dah die sayang mesti die tolong..
act, aku jeles pada teman-teman aku yg ade bf..serius aku jelesss sangat..tapi aku boleh tahan lagi..aku ade kawan laki..teman untuk hilangkan sepi, teman sms, dan teman borak but if aku ade masalah..aku masih tercari-cari insan mana dan kawan mane yang aku nk kongsikan masalah aku..well memang aku ada kawan yang boleh kongsi but sometimes kawan tu tak sokong aku pun even nak jawab macam acuh tak acuh jer..then aku masih tak ley nak setelkan some problem sendirian...aku raasa aku memang perlukan teman@ bf...

nak macma nie

2 comments:

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

same la.. kalo ade jodoh, tak ke mne.. okeh?

ayuhidayu said...

naurah...bila la jodoh tu....

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....