Thursday, March 10, 2011

AYUHIDAYU DH 21 YEARS OLD ....wink****



yey..hari ni genap lah usia aku 21 tahun...
dah tua sebab bukan remaja lagi..ye umur aku pon bukan belasan tahun lagi...
pagi khamis yang indah dah dapat adiah..haha akak aku belanje makan sup kat mardi, dekat ngn opis... "hari nie kan besday ayu soo biarlah akak belanje" baik aty kan...hahaha, muka aku mmg happy...n gembira.. tak tahu kenapa..nk kate ade orang bagi hadiah tak jugak... kan..maybe sbb aku dapat msj mengeWISH besday aku dari teman-teman mase belajar dulou n even dr family tersayang...wahh haappy sgt.. *senyum lebar*


usop dlm plot cite hantu kak limah balik uma
happy besday to me...happy besday to me...happy besday to me...hah dah macam usop dh aku....huhu biar laa.. aku punye suka akn..walaupun dah ramai yang wish aku stillnk wish kat diri aku sendiri..huhu
masuk opis., muka da heeppy walaupun aku lambat 6 minit..wakaka merah lagi punch card aku..
xpe .. sok x lagi...hahaha..sampai opis..on kan komputeer, n on9 fb..wah!! melambak-lambak kawan aku wish besday..huhu yang best bos aku pon wish taw.. tq puan...pastu telefon berdering..hah ni sah ade orang kol nk cakap ngn en. zali..ye lahh line kami sama kan..mmg aku lar yang jadi operator en. zali..huhu tp best...sangkaan aku salah..sbb yang kol member baik aku syda...ala yang dok kat tingkat 3 tuh..die nyanyi ramai2 ngn nina kat bawah..sob2 terharu aku der!!! ,kawan aku yang sorang nie plak wat entri khas untuk aku..perghh terharu laa.ika, aku syg ko laju-laju if nk bace korang klik  eqa comey oke..ni sorang lagi member aku kat opis, aka name nyer.. si aka lak dok jerit2 mwish kat dalam opis nie....terharu dan rase best...huhu senyum lebar aku weyh!!



tapi dalam dok senyum, aku pkr gak yang aku usia aku makin meningkat.....
aku skg dah x boleh nk berperangai budak-budak...
aku kena matang
aku kena simpan duit untuk mase depan
aku kena jaga diri..
aku kena buang segala sikap negatif..
mulai skg aku nk jadi manusia yang tak mengata org..so aku nk maafkan segala kesalahan member-member aku..nk buang jauh2 rasa negative yang ade dalam diri aku..
aku nk jadi balik baby yang baru lahir,yang suci..ceh..kalo boleh..dan aku akan cube...insyaALLAH...


HEPPY BESDAY AYU SAYANG........
nie mase umur 20 tahun 19 hari..huhu

2 comments:

Kesah NurEqa said...

SELAMAT DATANG KE ALAM DEWASA SAYANG :).
PSNI DAH BOLEH MASOK WAYANG DAH .
X KENA TAHAN DA . HAHAHAH !

ayuhidayu said...

bongek la ko...amboi....cakap cm tu ye. law aku tua, ko lagi laa tua...hahaah

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....