Wednesday, April 13, 2011

AYU menyesal

hola..nie entri meyesal aku..

yer menyesal tak tgk tv semalam..Perak lawan Kelantan beb..yang aku lak kul 8 lebih dah tidor..
kira penat sangat lar kan...
huhu last-last aku tak join pon akak-akak aku tengok bola...
yer lah malam tadi akak aku yang si Lia tu datang dari Kajang.. nak tengok tv sama-sama..
dengar kak de cite dah macam stadium dah..siap berkelah burger lagi..wa cakap lu...aku menyesal tak hinggat ni beb!!! arghh dah la Perak menang lak tu 4 - o..perghhh terer kan Perak..
huhu bangga teman....Sabtu nie lak ada game kat stadium Shah Alam dan aku terlepas peluang nk tgk sebab aku duty hari tu kat Mid Valley..
waaa terlepas lagi dowh
...dah sedih + nak nangis rasenyer...
.wawawa T__T

2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

ayuhidayu said...

wslm..hi..tenkiu sudi singgah
nanty jadi polower i k....
nak terjah belog u plak

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....