Tuesday, June 28, 2011

superday


Happy + Best yer itu yang aku rase semalam dan hari nie...(moga hari esok dan seterunya..)
mengapa ..timbul persoalan..
yer jawapan nyer..aku sekarang ngh berkawan ngn sorang mamat ni..
mamat mne? Ade lah..seorang penuntut UTHM ..wakaka..
tibe2 terdeclare lak kan..hehe..
rase seronok dan tak sunyi..
pheewiitt..harap mamat ni tidak macam  lelaki yang aku pernah aku kenal before nie…
kepada awk..tak sangka awk ni kawan ayenn ika..keciknyer dunia..terasa malu lak..sebab dorg kenal awk..lalala
ermm hope awk dapat happykan sy even awk kat selatan dan sy akan pindah ke utara..wow jauh tu..kan..kan..kan
xkesah la kan
ade mase kite pasti jumpe..

3 comments:

Kesah NurEqa said...

hey . ika tu sy . hehehhe !
ayen tu pakwe sy . hihihii !

ayuhidayu said...

ika.....
aku taw ler ngko ...wakakakaak

Kesah NurEqa said...

hehehe . aku gtaw org lain la . malu la ko ni . hahaha !

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....