Monday, November 22, 2010

TaLent Search UPM

27.10.2010 Ari rabu aritu ade Talent Search kat UPM...so mmg bahagian aku pun yang kena arrange benda2 nie...session 1st kat fakulti bahase moden n komunikasi..so arini team kiteorang pakai baju same color kan..pake baju kale black..perghh professional abes kan hahaha ..n memang panas la kan pakai baju kaler black nie..soo hawt you know...aku bertugas kat bahagian pendaftaran ngn member opis aku nie shida..ok gak r tp memang penat..serius tak tipu maa..hakahka ermm ape lagi korang layan r gambar-gambar yang sempat aku snap nie n gambar yang aku curik minta kat aku nyer hincik potograper (miss nina) ouch!!


loading......
jom daftar  *-*
aku ngn syda awek in black ahaks..
kami pun nak merasa jd model
korang tgk...aku ade bakat jadik talent kan...hahaha perasan sekijap..maaf-maaf mesti korang dah start kutuk aku kan...hehe gurau jer lah...

28.10.2010 (khamis)
sungguh nyaman pagi tuh...ek eley ayat cam dalam novel kan..hakahk sajer jer..arini still lagi bertugas n aku jadi crew for Talent Search..
pagi tu aku n member yang terlibat seting tempat for fotoshot tuh..penat weh..dah r berbaju kurung pastu kena angakt barang laa...ape la...eh nie kira cam mengungkit ker?? xkan...hoho ramai gak r yang datang n menyokong talent search nie...best taw tgk orang ..nie pix-px yang aku dapat snap aritu...

so kena loading lagik ....


model mane nie?? cun kan..

bergambar
pe komen uol?? hehehe

2 comments:

Azham Vsvc said...

Wah...saya Talent UPM utk sesi 2012/2013 hehehehe

ayuhidayu said...

ouhh u pon talent upm gk... =) nice to know u

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....