Tuesday, July 26, 2011

~MY LUCKY DAY muahahaahaha LOVE SURIA FM~

suria fm di taman polo
wallah ..entri kedua pada hari yg sama..
ptg td aku plan nak jog..lame kot dh tgglkan xtvt kesukaan nie..aku pergi bersama teman rapat iaitu hanim dan ekin..bertiga sahaja...1st cam biase cari port untuk panaskan badan..dalam dok jalan-jalan cari port..tinggg..hah apakah itu..aku namapk skuad Suria FM..lalala lantas aku kesana..si ekin nie xmo la..aku berkeras..benda-benda cam ni memang lah best..ekin pon ikot nak kata ape lagi kan..wakakak dlm hati yang x rela...pe lagi skuad suria fm tu sedang bagi soklan dan tawarkan hadiah ...soklan pertama suh teka-teka nombor aje untuk menang 2 tiket wayang...aku pon teka lah....aku teka no 27...wakakaak mmg luck laa.aku yg baru menjengah kesitu terus menang ouh,,terbaek kan ....
jawab jgn tak jawab soklan tu cik kak

pastu die suruh taip sms pakai henfon sendiri..nasib la hari niee aku bawak henfon..so die suh aku taip ape yang die cakap pastu tunjuk kat die...aku pon taip ..arahan =taipkan perkataan suria terbalik  pastu tuh ramai taip mcm nie... airus  jawapan nyer SALAH ..n aku yang pertama taip like this SURIA TERBALIK  dan aku menang lagi...wakakakak terbaekk..suke...sukee..tak sangka lak hari ni betol-betol hari gembira aku ..alhamdullilah.. sebab before nie aku xpernah luck pon ..hahaha adoyai .. . ^_^


hade 2 tiket wayang nie,,,jom


hadiah sms terpantas..eh kena gune otak jugak taw...




ayu>> last-last aku jog 1 round jer....wakakaka

8 comments:

AYuNG said...

wahhh...rezeki...
dapat apa dr suria?

ayuhidayu said...

ayu dapat cd lagu ngn tiket wayang ..terbaekk kan kak

Kesah NurEqa said...

wahhhh . best nye die dpt tiket free . ble dorg nk dtg pntadbiran upm lak ni . hahaha !

are-ten @ F.a.T.e.N said...

untung la dpt lucky smlm..... nak jugakkk....... lain kali keluar bwk la ftin skli.. hahaha

are-ten @ F.a.T.e.N said...

untung laa... dpt lucky smlm.. fatin nak jugak.... tk pnh ras bertuah mcm tu... lain kali bwk la fatin.. huhu

are-ten @ F.a.T.e.N said...

huaaaa..~~

ayuhidayu said...

ateen ..lenkali follow eh ..wakakakaka

ayuhidayu said...

ika...aku rase suria fm xmo dtg sana lah..wakakakaka

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....