Tuesday, March 22, 2011

AKU BENCI ROKOK


aku join segmen abg ben lagik..memang topik hangat dan hot..jom lar join tekan sini ya

Sila nyatakan KENAPA ANDA BENCI ROKOK ? Mesti lebih dari 100 patah perkataan ..

= kenapa ayu benci rokok...sebab bau asap rokok tuh busuk sangat...bau hapak...dah lar isap rokok..ate org yang sekeliling pun akan dapat sakit..yelah kite yang menghidu asap rokok dari perokok tuh kan....pasal bau xyah cakap lah..abes bau baju asap rokok..tudung pon kena sekali aiyak..


sebolehnya memang nak elak tp camne xkan la ayu xboleh pegi lepak kedai mamak n pegi pasar malam kan...ishh yang perokok nie plak xley nak diajar law boleh semua tempat nak hisap rokok...


pastu rokok plak boleh buat org hilang nyawa...wa cakap lu x caye
..iyer...banyak sangat racun dalam rokok tuh..ingat sikit der, yang korang hisap itu semua racun...nak bagi pendek umur taw...kalau tak sayang diri sendiri korang sayang lah anak bini korang....tambah lagi isteri yang mengandung..nanty baby korang cacat..
eh nak ker jadi camtu xnk kan...


rokok banyakan habis duit...sekotak rokok bape?? hah rm10.50 taw..bapak mahal..hah rugi duit kan.. ni rokok dunhill lah kalo aku xsilap ! see dah bape banyak duit dihabiskan untuk rokok nie..



kira macam bakar duit la..hah memang la "kite bakor" "kite bakor" kite bakor duit weh!! xsedar lagi ker..yang ayu benci sangat dengan rokok iye lah abu die...ala abu..selalu ade kat meja  makan kat kedai-kedai mamak tuh (xkira lar kedai ape) ..perkara aku benci dan geli abu rokok nie lar..ee geli woo..yeyek!!



Pesanan buat mereka yang merokok dan bakal merokok !

= plz..plz..plzz.. kepada yang bakal merokok tuh jgn lah libatkan diri korang dengan rokok nie...xmacho laa weyh..rokok xsedap pon..law nk sedap cer korang mkn jer rokok hanya baru sedap kan....

Pendapat anda mengenai mereka yang merokok ini ..

sgt TAK macho!!!!

BERISIKO UTK MATI CEPAT..

7 comments:

Erra Kyra said...

BETUI-BETUI

KITE BAKOW jE

BAKOw!!

BAKOR PEROKOK!

eh silap.

JOM~bakar KILANG ROKOK!!!!

Erra Kyra said...

BETUI-BETUI

KITE BAKOW jE

BAKOw!!

BAKOR PEROKOK!

eh silap.

JOM~bakar KILANG ROKOK!!!!

ayuhidayu said...

erra>>> jom bakor...

nikaviolet said...

hye....nice opinion lah...
kalau sudi jenguk2 lah my blog...
follow awk nie...
salam perkenalan....

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

ayuhidayu said...

nikaviolet>> dh jenguk blog u...

ayuhidayu said...

lulu>> mmg no lah...huhu

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....