Monday, March 21, 2011

AKU LAH MANGSA

Harini hari MARAH  aku..
dah lame aku pendam..dan hari ini aku cube luah kan kat blog...
setelah seminngu aku simpan kat dalam hati aku jer..dah tak tahan weh..
diam-diam die kutuk aku...persoalannya kenapa?? 
ahh aku pun xdapat jawapan nya..aku hanyalah staf sokongan disini..gaji pun sikit...tapi kenapa aku sasaran nya??
  Ya Allah  sungguh besar dugaaMu...
aku tak melatah atau tuduh die sebab aku ade bukti dan bukan aku sorang kena dengan mulut die yang bau longkang tuh...
apabila aku update status aku...
ramai yang komen...maknanya ramai yang menyokong aku dan bukan die ..
korang pun dapat lihat ni kan....


nampak tak ramai yang like..

update utk kali ke-2



p/s>> ko tunggu balasan Allah

3 comments:

Kesah NurEqa said...

knpe ? knpe ? knpe ?? alarhh ! lama btol rse nye x bergosip ni .

Lizzie Yasmin said...

hidup nie mcm roda.... hari nie kita ditindas.. esok kita plak menindas.. kdg2 apa2 yang kita buat tanpa sedar... Chill.. anggap jer sbg dugaan mematang kan diri...

ayuhidayu said...

ika>> lenkali jumpe kite gosip..
lizzie>> dugaan yg sgt besar..

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....