Thursday, December 16, 2010

jom g nonton muvie

movie paling kelakar 2010

Assalamualaikum...
Rindu benor aku kat belog nie..hah kan dah terkeluar bahase perak aku..well aku x malu pun..bangga lagi  ada laa bile cakap bahase perak...yer lah..aku baru jer lepas tengok cite hantu kak limah balik rumah..ala movie yang kat kg pisang tu..korang dah tengok ker movie tu? ..perghh rugi r kalau korang tak tengok lagi..aku yang dah tengok pun rase nak tengok sekali lagi....pada hincik mamat khalid..filem u mmg best nk mampos...saya suke..saya suke
empunya filem
abg sharol n amer..geng tgk wayang

Hari tu aku tengok movie hantu tu hari jumaat malam..aku pergi ditemani dengan abg sharol and adik aku..sape lagi ..si amirul tu lah..movie aku tuh pukul 10.30 mlm..tapi seat xbest laa..kena duduk jarak2 jadi lah daripada xda kan..so kiteorang pun masuk r wayang tepat kul 10.30..seat aku sebelah dak laki nie...tapi si awek nyer mmg poyo lah..dah tau aku dok sebelah bf die...dan2 lak die tukar tempat..jeles lah tu..ee ape la pompan nie..macam laa aku xda bf kan3...
Tinggalkan lah cite dak tuh..wat sakit aty jer kan...
So layan movie laa....mmg best..tergelak terbahak-bahak aku..lawak siot...tapi ade budak laki sebelah penakot nk mampos..haha..yer lah budak kan umur die pun aku rase dalam darjah 3 or 4 macam tu la..mane tak nyer time ade tunjuk gambo antu mesti die tarik snow cap..pastu tutup telinga dengan jari telunjuk..haha korang boleh bayangkan x...lawak-lawak...kihkihkih..
Movie kak limah tu abes dalam pukul 12.30.. kua jer dari wayang tuh..pergi tempat parking,,hahaha nie ade lagi satu cite lawak..kite orang tak jumpe keta sebab dah lupa parking kat mane..hahaha ape lagi  kami tawaf laa satu Alamanda..lebih kurang setengah jam..baru jumpe..hehehe dah r dalam mall tu gelap..ade satu mase tu..time tu abg nadik aku jalan kat depan..yang aku baru nk turun eskulator..hehe tibe-tibe kan..tibe-tibekan ade bunyik dari kereta (kereta mainan tuh..if korang tak tahu maknenya korang xpenah g mall la..hahaha) budak yang buh syiling tuh..huhu aku yang tibe2 ade kat depan tu..terus lari r...wahh tibe2 teringat hantu kak limah tadi..yang paling lawak nyer..aku lari menghala ker abg n adik aku...yang adik aku lak lari...huhu  lawak2 nasib r abg aku xlari..kuikui...penat siot...benda alah itu pown time aku lalu la nk bunyik nyer...hahaha
Selepas ditawaf satu Alamanda baru r jumpe keta ...semput gak la..
Aku sampai uma kul 2 pagi..sbb akak aku yang ya tu pesan belikan sos cili...sbb esok my mummy nk wat roti telur..kami cari r kat 7e...huh kisah satu mlm..mmg penat..nasib r esok nyer sabtu cuti kan..leh r rehat....

p/s :xnk tgk wayang kat alamanda; da..T__T

1 comment:

! 18++ Only said...

Jom pakat gelak kat hantukaklimah.blogspot.com komen dan menang DVD hantu kak limah balik rumah sekarang!

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....