Thursday, June 16, 2011

M!S! mENCARI GENG Rumah Sewa Sekitar PUO

Selamat pagi uols..so hari ni I nk coret-coret sikit blog nie…nk cerita tentang perasaan i..i akan sambung study balik…I rase heppy sangat coz dapat jugak  i sambung belajar even diploma jer..tahniah I ucapkan untuk diri i..uols tak nak wish ker?? Heee….
semalam I dh tanye kawan i..cmne nak persiapan masuk poli..so kawan I pun xsabar nk masuk belajar..die stress tahap gaban kat tempat keja die…sian kawan I tuh kan..i pun kena sian kan diri i..i pun adakalanya I tensiiooonn sgt…..pastu bile I bgtaw I nyer kawan special sikit lah.. die suruh I banyak bersabar dan die cakap relax lagi 2 minggu jer..i  jawab balik

 “seksa taw, 2 minggu tu lambat lagi..”

but I masih teruskan keja i..xkeja xdelah gaji..betul?? I keja jugak menghabiskan sisa-sia masa yang tinggal, I kira-kira lagi 14 hari jer..huh tolak sabtu ahad then tinggal bape kerat jer kan..i belom buat notis lagi…mamposss..hehe ade lagi seminggu nk benti I buat lah..moga I tak lupa ;p

Sekarang nie plak I pening kepala sangat I pikir nanty nk dok mana dok ngn sape kan…I pikir-pikir dan terus pikir…xde jawapan lagi…huh ..penat nya pikir….i tak ditawarkan asrama.. kalaulah dapat asrama..alangkah bahagian nya hidup I kan..perghhh best..bayarannya pun murah.. 6puluh henggit untuk satu sem berbaloi-baloi..tp jgn harap lah I dapat..asrama tuh untuk adik-adik I jer..(pelajar baru right)..xpelah..lagipun I pernah dok uma sewa ni..so ada pengalamanlah…I ready..huhu.nak cari teman satu rumah ni kena pandai kan..i xnk housemate yang pengotor..yang malas..nanty susah hidop I kan3 yang penting sekali kena cari geng yang satu kepala dengan I. uols kena wish me luck lah dalam mencari geng umah sewa nie..okey dear…
nk dok satu uma ngn budak comey ni x?

5 comments:

eintan nurfuzie said...

xpe..t de yg ofer pakej t...1 sem 4 ke 5 rts..

ayuhidayu said...

@eintan yker..alhamdulilah lah kan....awk kat mne eintan??

eintan nurfuzie said...

sy kt manjung...sy bekas puo dulu..masa daftar 2 mmg la org akan byk bgi pamplet rumah2 pakej ni...nasib baik..dpt la umah besar...slalunya dlm umah leh dpt 8-as orang..t leh dpt kawan..

eintan nurfuzie said...

jap2..ayu ni dak integrasi ke?

ayuhidayu said...

@eintan...yer ayu dak integrasi bulan 7 baru daftar...huh mintak2 dapat rumah yang sesuai lah kan....xnk ramai sgt dlm 1 umah tu...

Yang terbaik

.....saya bukan awak.....